ONTSTOPPINGSDIENST NODIG?
OP IQ PLUMBING KUNT U VERTROUWEN!

Zit u met een verstopping in uw badkamer, keuken, toilet of elders? Wij staan u bij voor alle ontstoppingsdiensten. Alsook kunt u terecht bij ons voor een geurdetectie of camera-inspectie.

WAAROM IQ PLUMBING?

Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst waarop u kunt rekenen? Bij IQ Plumbing bent u aan het juiste adres. U kunt telkens vertrouwen op onze bekwame loodgieters om u uit de nood te helpen. Wij bieden steeds kwalitatieve diensten aan scherpe prijzen.

Onze voordelen

history

24/7 BESCHIKBAAR

Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u uit de nood te helpen. Klanten kunnen 24/7 op ons rekenen.

thumb_up

BETROUWBAAR

Op onze diensten kunt u vertrouwen. Wij zorgen ervoor dat uw probleem snel en professioneel opgelost wordt.

verified_user

JARENLANGE ERVARING

De jaren ervaring en expertise van onze vakmannen zijn zaken waarop u steeds kunt vertrouwen.

local_offer

COMPETITIEVE PRIJZEN

Bij IQ Plumbing garanderen wij u de beste prijs/kwaliteit garantie.

Regio's

IQ PLUMBING ANTWERPEN

Schakel IQ Plumbing in voor al uw ontstoppingsdiensten. Wij opereren in heel België en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en snelle service, echte vakmannen en scherpe prijzen. Geef ons een seintje en wij zenden zo snel mogelijk iemand tot bij u! U kunt ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 38 08 12 72 of hier een afspraak aanvragen.

IQ PLUMBING LIMBURG

Schakel IQ Plumbing in voor al uw ontstoppingsdiensten. Wij opereren in heel België en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en snelle service, echte vakmannen en scherpe prijzen. Geef ons een seintje en wij zenden zo snel mogelijk iemand tot bij u! U kunt ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 11 98 82 12 of hier een afspraak aanvragen.

IQ PLUMBING OOST-VLAANDEREN

Schakel IQ Plumbing in voor al uw ontstoppingsdiensten. Wij opereren in heel België en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en snelle service, echte vakmannen en scherpe prijzen. Geef ons een seintje en wij zenden zo snel mogelijk iemand tot bij u! U kunt ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 92 32 05 61 of hier een afspraak aanvragen.

IQ PLUMBING VLAAMS-BRABANT

Schakel IQ Plumbing in voor al uw ontstoppingsdiensten. Wij opereren in heel België en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en snelle service, echte vakmannen en scherpe prijzen. Geef ons een seintje en wij zenden zo snel mogelijk iemand tot bij u! U kunt ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 16 98 01 11 of hier een afspraak aanvragen.

IQ PLUMBING WEST-VLAANDEREN

Schakel IQ Plumbing in voor al uw ontstoppingsdiensten. Wij opereren in heel België en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en snelle service, echte vakmannen en scherpe prijzen. Geef ons een seintje en wij zenden zo snel mogelijk iemand tot bij u! U kunt ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 56 38 01 36 of hier een afspraak aanvragen.

IQ PLUMBING HENEGOUWEN

Schakel IQ Plumbing in voor al uw ontstoppingsdiensten. Wij opereren in heel België en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en snelle service, echte vakmannen en scherpe prijzen. Geef ons een seintje en wij zenden zo snel mogelijk iemand tot bij u! U kunt ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 65 68 05 18 of hier een afspraak aanvragen.

IQ PLUMBING LUIK

Schakel IQ Plumbing in voor al uw ontstoppingsdiensten. Wij opereren in heel België en zijn 24/7 beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en snelle service, echte vakmannen en scherpe prijzen. Geef ons een seintje en wij zenden zo snel mogelijk iemand tot bij u! U kunt ons steeds telefonisch bereiken op het nummer +32 42 68 38 45 of hier een afspraak aanvragen.

Ontstoppingsdienst IQ Plumbing

ONTSTOPPING

Een verstopping van de afvoer in de badkamer of in de keuken komt altijd ongelegen. De geurtjes die daar vaak mee gepaard gaan zijn allesbehalve aangenaam. Het is van groot belang dat een ontstopping zo snel mogelijk behandeld wordt. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar.

Lees meer

CAMERA-INSPECTIE

Aan de hand van camera-inspectie krijgen we een beeld van wat er zich precies afspeelt in de afvoerbuizen. Of het nu gaat om een breuk, verzakking of verborgen putten met deze inspectie zal het gevonden worden. Deze techniek geeft u ook een beeld van de toestand van uw rioleringssysteem. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de camera-inspectie. Het rapport kan u achteraf ten goede komen bij verzekeringskwesties of als bewijs dienen dat de leidingen gereinigd zijn.

Lees meer

GEURDETECTIE

Er is niets vervelender dan een hardnekkige rioolgeur in huis. Als er kleine scheurtjes ontstaan in uw leidingstelsel kunnen die onaangename geurtjes opkomen. Een barstje, breuk of verzakking in uw leidingen kan hiervan de oorzaak zijn. Om na te gaan wat de oorzaak van de geurhinder precies is maken we gebruik van geurdetectie. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de geurdetectie.

Lees meer

LEKDETECTIE

Lekkage in of rondom uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor schade zorgen. Indien u last heeft van een lekkage, waterschade of vocht en het nog onduidelijk is waar het precies vandaan komt, kan een lekdetectie u zeker uit de nood helpen. Lekdetectie stelt ons in staat om het lek op te sporen zonder hak- of breekwerk en om onnodige schade aan uw woning te voorkomen. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de lekdetectie. Achteraf kan het rapport u ten goede komen bij verzekeringskwesties of dergelijke.

Lees meer

RIOOLHERSTELLINGEN

Wanneer u te maken heeft met een defect in uw riolering, afvoerbuizen of leidingen kan dat ernstige gevolgen met zich meebrengen. Het is belangrijk om snel in te grijpen. Indien u toe bent aan een reparatie van uw riolering, afvoer of leidingen, kunnen wij uw herstelling doorgaans uitvoeren zonder breek- of graafwerken. Zo wordt uw herstelling steeds snel en zonder bijkomende schade uitgevoerd.

Lees meer

LOODGIETERIJ

IQ Plumbing biedt een breed scala aan diensten aan, zo kunt u ook op ons rekenen voor loodgieterij. Onze loodgieters zijn getraind en ervaren in het oplossen van alle soorten problemen met betrekking tot sanitair, verwarming, waterverwarming, afvoer en meer. Indien u vragen of advies nodig heeft kunt u ook steeds bij ons terecht.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x