LOODGIETERIJ

LOODGIETERSDIENSTEN

IQ Plumbing biedt een breed scala aan diensten aan, zo kunt u ook op ons rekenen voor loodgieterij. Onze loodgieters zijn getraind en ervaren in het oplossen van alle soorten problemen met betrekking tot sanitair, verwarming, waterverwarming, afvoer en meer. Indien u vragen of advies nodig heeft kunt u ook steeds bij ons terecht.

Onze diensten omvatten onder andere:

Reparatie van lekkende kranen en toiletten

Een lekkende kraan of toilet kan niet alleen vervelend zijn, maar kan ook leiden tot hogere waterrekeningen. Onze loodgieters kunnen dit snel en effectief repareren.

Installatie van sanitair

Of u nu een nieuwe badkamer wilt installeren of uw keuken wilt upgraden, wij kunnen u helpen bij het kiezen en installeren van het juiste sanitair voor uw behoeften.

Reparatie van leidingen 

Lekkende of gebarsten leidingen kunnen leiden tot waterschade en hogere waterrekeningen. Onze loodgieters bieden kwalitatieve reparaties om deze problemen op te lossen.

Ontstopping van afvoer

Verstopte afvoeren kunnen leiden tot verstoringen van het dagelijkse leven en potentieel ernstige problemen veroorzaken. Onze loodgieters bieden snelle en professionele ontstoppingsdiensten om uw afvoeren weer normaal te laten functioneren. Bekijk hier meer

Installatie van waterverwarming

Wij kunnen u helpen bij het kiezen en installeren van de juiste waterverwarming voor uw behoeften, of het nu gaat om een traditionele boiler of een energiezuinige optie zoals een warmtepomp.

Verwarming en airconditioning

Onze loodgieters zijn ook experts in verwarmings- en airconditioningsystemen. Wij bieden installatie, reparatie en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw huis of bedrijf comfortabel blijft, ongeacht het seizoen.

Bij IQ Plumbing kunt u rekenen op: 

  • Professionele expertise
  • Efficiënte en kwalitatieve oplossingen
  • Correcte en snelle service
  • Voordelige prijzen
  • Garantie

Ons team van ervaren loodgieters staat altijd klaar om u te helpen met uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie over onze diensten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op en zorgen ervoor dat uw probleem kwalitatief wordt opgelost.

LOODGIETERIJ

ONTSTOPPING

Een verstopping van de afvoer in de badkamer of in de keuken komt altijd ongelegen. De geurtjes die daar vaak mee gepaard gaan zijn allesbehalve aangenaam. Het is van groot belang dat een ontstopping zo snel mogelijk behandeld wordt. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar.

Lees meer

CAMERA-INSPECTIE

Aan de hand van camera-inspectie krijgen we een beeld van wat er zich precies afspeelt in de afvoerbuizen. Of het nu gaat om een breuk, verzakking of verborgen putten met deze inspectie zal het gevonden worden. Deze techniek geeft u ook een beeld van de toestand van uw rioleringssysteem. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de camera-inspectie. Het rapport kan u achteraf ten goede komen bij verzekeringskwesties of als bewijs dienen dat de leidingen gereinigd zijn.

Lees meer

GEURDETECTIE

Er is niets vervelender dan een hardnekkige rioolgeur in huis. Als er kleine scheurtjes ontstaan in uw leidingstelsel kunnen die onaangename geurtjes opkomen. Een barstje, breuk of verzakking in uw leidingen kan hiervan de oorzaak zijn. Om na te gaan wat de oorzaak van de geurhinder precies is maken we gebruik van geurdetectie. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de geurdetectie.

Lees meer

LEKDETECTIE

Lekkage in of rondom uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor schade zorgen. Indien u last heeft van een lekkage, waterschade of vocht en het nog onduidelijk is waar het precies vandaan komt, kan een lekdetectie u zeker uit de nood helpen. Lekdetectie stelt ons in staat om het lek op te sporen zonder hak- of breekwerk en om onnodige schade aan uw woning te voorkomen. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de lekdetectie. Achteraf kan het rapport u ten goede komen bij verzekeringskwesties of dergelijke.

Lees meer

RIOOLHERSTELLINGEN

Wanneer u te maken heeft met een defect in uw riolering, afvoerbuizen of leidingen kan dat ernstige gevolgen met zich meebrengen. Het is belangrijk om snel in te grijpen. Indien u toe bent aan een reparatie van uw riolering, afvoer of leidingen, kunnen wij uw herstelling doorgaans uitvoeren zonder breek- of graafwerken. Zo wordt uw herstelling steeds snel en zonder bijkomende schade uitgevoerd.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x