LEKDETECTIE

Lekkage in of rondom uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor schade zorgen. Indien u last heeft van een lekkage, waterschade of vocht en het nog onduidelijk is waar het precies vandaan komt, kan een lekdetectie u zeker uit de nood helpen. Om ernstige waterschade te voorkomen is het belangrijk om zo snel mogelijk een expert in te schakelen.

Lekdetectie stelt ons in staat om het lek op te sporen zonder hak- of breekwerk en om onnodige schade aan uw woning te voorkomen. Zo kunnen we de locatie van het lek nauwkeurig in kaart brengen. Dat gebeurt aan de hand van onze gespecialiseerde apparatuur.

Lekkages kunnen op verschillende plaatsen in of rondom uw woning ontstaan. Een daklekkage is een van de meest voorkomende lekkages. Daar kan een lekkage veroorzaakt worden door kapotte en/of scheve dakpannen, scheuren in uw dakbedekking, een hevige regenbui enzovoort. Waterlekkage komt ook vaak voor bij het plafond. Daar kunt u last hebben van vochtplekken, lekkende waterleidingen of een kapotte afvoerbuis waardoor het water doorheen de muren naar binnenkomt. Verder komen lekkages vaak voor in de badkamer, bij kranen of bij een radiator.

WAT ZIJN DE VOORNAAMSTE OORZAKEN VAN LEKKAGE?

  • Slijtage
  • Schade
  • Verstoppingen
  • Constructiefouten

Bij IQ Plumbing kunt u altijd rekenen op een professioneel uitgevoerde lekdetectie. Wij hebben al jaren ervaring in lekdetectie en zijn up-to-date met de laatste evoluties en technologieën. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de lekdetectie. Achteraf kan het rapport u ten goede komen bij verzekeringskwesties of dergelijke.

LEKDETECTIE

ONTSTOPPING

Een verstopping van de afvoer in de badkamer of in de keuken komt altijd ongelegen. De geurtjes die daar vaak mee gepaard gaan zijn allesbehalve aangenaam. Het is van groot belang dat een ontstopping zo snel mogelijk behandeld wordt. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar.

Lees meer

CAMERA-INSPECTIE

Aan de hand van camera-inspectie krijgen we een beeld van wat er zich precies afspeelt in de afvoerbuizen. Of het nu gaat om een breuk, verzakking of verborgen putten met deze inspectie zal het gevonden worden. Deze techniek geeft u ook een beeld van de toestand van uw rioleringssysteem. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de camera-inspectie. Het rapport kan u achteraf ten goede komen bij verzekeringskwesties of als bewijs dienen dat de leidingen gereinigd zijn.

Lees meer

GEURDETECTIE

Er is niets vervelender dan een hardnekkige rioolgeur in huis. Als er kleine scheurtjes ontstaan in uw leidingstelsel kunnen die onaangename geurtjes opkomen. Een barstje, breuk of verzakking in uw leidingen kan hiervan de oorzaak zijn. Om na te gaan wat de oorzaak van de geurhinder precies is maken we gebruik van geurdetectie. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de geurdetectie.

Lees meer

RIOOLHERSTELLINGEN

Wanneer u te maken heeft met een defect in uw riolering, afvoerbuizen of leidingen kan dat ernstige gevolgen met zich meebrengen. Het is belangrijk om snel in te grijpen. Indien u toe bent aan een reparatie van uw riolering, afvoer of leidingen, kunnen wij uw herstelling doorgaans uitvoeren zonder breek- of graafwerken. Zo wordt uw herstelling steeds snel en zonder bijkomende schade uitgevoerd.

Lees meer

LOODGIETERIJ

IQ Plumbing biedt een breed scala aan diensten aan, zo kunt u ook op ons rekenen voor loodgieterij. Onze loodgieters zijn getraind en ervaren in het oplossen van alle soorten problemen met betrekking tot sanitair, verwarming, waterverwarming, afvoer en meer. Indien u vragen of advies nodig heeft kunt u ook steeds bij ons terecht.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x