GEURDETECTIE

Er is niets vervelender dan een hardnekkige rioolgeur in huis. Als er kleine scheurtjes ontstaan in uw leidingstelsel kunnen die onaangename geurtjes opkomen. Een barstje, breuk of verzakking in uw leidingen kan hiervan de oorzaak zijn.

Om na te gaan wat de oorzaak van de geurhinder is maken we gebruik van een rookgenerator. Bepaalde zaken zijn niet altijd zichtbaar met een camera. Door rook in de leidingen te blazen sporen we bepaalde lekkages op. De rook vult de leiding en zo kunnen wij nauwkeurig de scheuren, breuken en lekken lokaliseren. Op de plaats waar deze niet-schadelijke rook naar buiten komt, bevindt zich dan het probleem. Vervolgens gaan we het probleem natuurlijk oplossen. Op basis van de locatie van het probleem hanteren wij een passende oplossing voor de rioolgeur bij u thuis.

WAT ZIJN DE VOORNAAMSTE OORZAKEN VAN GEURHINDER IN HUIS?

  • Verstopping in de afvoerbuizen of leidingen
  • Lekkages of breuken in de afvoerbuizen of leidingen
  • Een slecht afgesloten put
  • Een regenwaterput met vervuild water
  • Een slechte inrichting of ontwerp van de afvoer (oude riolering)
  • Weersomstandigheden, bijvoorbeeld bij invloed van wind, onderdruk/overdruk of lange droge periodes

Bij IQ Plumbing kunt u altijd rekenen op een professioneel uitgevoerde geurdetectie. Wij hebben al jaren ervaring in geurdetectie en zijn up-to-date met de laatste evoluties en technologieën. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de geurdetectie.

GEURDETECTIE

ONTSTOPPING

Een verstopping van de afvoer in de badkamer of in de keuken komt altijd ongelegen. De geurtjes die daar vaak mee gepaard gaan zijn allesbehalve aangenaam. Het is van groot belang dat een ontstopping zo snel mogelijk behandeld wordt. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar.

Lees meer

CAMERA-INSPECTIE

Aan de hand van camera-inspectie krijgen we een beeld van wat er zich precies afspeelt in de afvoerbuizen. Of het nu gaat om een breuk, verzakking of verborgen putten met deze inspectie zal het gevonden worden. Deze techniek geeft u ook een beeld van de toestand van uw rioleringssysteem. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de camera-inspectie. Het rapport kan u achteraf ten goede komen bij verzekeringskwesties of als bewijs dienen dat de leidingen gereinigd zijn.

Lees meer

LEKDETECTIE

Lekkage in of rondom uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor schade zorgen. Indien u last heeft van een lekkage, waterschade of vocht en het nog onduidelijk is waar het precies vandaan komt, kan een lekdetectie u zeker uit de nood helpen. Lekdetectie stelt ons in staat om het lek op te sporen zonder hak- of breekwerk en om onnodige schade aan uw woning te voorkomen. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de lekdetectie. Achteraf kan het rapport u ten goede komen bij verzekeringskwesties of dergelijke.

Lees meer

RIOOLHERSTELLINGEN

Wanneer u te maken heeft met een defect in uw riolering, afvoerbuizen of leidingen kan dat ernstige gevolgen met zich meebrengen. Het is belangrijk om snel in te grijpen. Indien u toe bent aan een reparatie van uw riolering, afvoer of leidingen, kunnen wij uw herstelling doorgaans uitvoeren zonder breek- of graafwerken. Zo wordt uw herstelling steeds snel en zonder bijkomende schade uitgevoerd.

Lees meer

LOODGIETERIJ

IQ Plumbing biedt een breed scala aan diensten aan, zo kunt u ook op ons rekenen voor loodgieterij. Onze loodgieters zijn getraind en ervaren in het oplossen van alle soorten problemen met betrekking tot sanitair, verwarming, waterverwarming, afvoer en meer. Indien u vragen of advies nodig heeft kunt u ook steeds bij ons terecht.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x