CAMERA-INSPECTIE

Wanneer het probleem van uw verstopping niet onmiddellijk opgelost geraakt, moeten we de oorzaak verder gaan onderzoeken aan de hand van een camera-inspectie.

Het traceren van leidingen vindt plaats om onnodige breekwerken te voorkomen. Wanneer we gaan traceren, kunnen we lokaliseren waar het probleem zich precies voordoet. Het doel is om het te breken oppervlakte te verkleinen met als resultaat een lagere factuur bij de aannemer. Ook kan het leidingstelsel op deze manier in kaart gebracht worden, mocht het nog niet gekend zijn. Daar komt een camera-inspectie aan te pas. Deze moderne techniek stelt ons in staat om de oorzaak van het probleem snel terug te vinden en het te herstellen.

Aan de hand van camera-inspectie krijgen we een beeld van wat er zich precies afspeelt in de afvoerbuizen. Of het nu gaat om een breuk, verzakking of verborgen putten met deze inspectie zal het gevonden worden. Deze techniek geeft u ook een beeld van de toestand van uw rioleringssysteem.

camera-inspectie

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN CAMERA-INSPECTIE?

  • U kent de exacte locatie van de scheur of breuk
  • Uw volledige riolering wordt in kaart gebracht en krijgt een inspectie
  • U voorkomt onnodig hak- en breekwerk
  • U krijgt een gedetailleerd eindrapport, wat handig kan zijn bij verzekeringskwesties

Bij IQ Plumbing kunt u altijd rekenen op een professioneel uitgevoerd camera onderzoek. Wij hebben al jaren ervaring in camera-inspectie en zijn up-to-date met de laatste evoluties en technologieën. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de camera-inspectie. Het rapport kan u achteraf ten goede komen bij verzekeringskwesties of als bewijs dienen dat de leidingen gereinigd zijn.

Vriendelijk, snel, correct en voor de afgesproken prijs. De camera inspectie riolering prijs is trouwens beter dan die van de meeste concurrenten. - Review van Frank Maes

Waarom kiezen voor IQ Plumbing?

  1. 24/7 beschikbaar: Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u uit de nood te helpen.
  2. Betrouwbaar: Wij zorgen ervoor dat uw probleem snel en professioneel opgelost wordt.
  3. Jarenlange ervaring: Al onze vakmannen hebben een jarenlange ervaring met camera inspectie.
  4. Competitieve camera inspectie riolering prijs: Bij IQ Plumbing garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Vraag nu uw camera inspectie aan

camera-inspectie

CAMERA-INSPECTIE

ONTSTOPPING

Een verstopping van de afvoer in de badkamer of in de keuken komt altijd ongelegen. De geurtjes die daar vaak mee gepaard gaan zijn allesbehalve aangenaam. Het is van groot belang dat een ontstopping zo snel mogelijk behandeld wordt. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar.

Lees meer

GEURDETECTIE

Il n'y a rien de plus désagréable qu'une odeur persistante d'égout dans la maison. Si de petites fissures apparaissent dans votre système de canalisation, ces odeurs désagréables peuvent remonter. Une fissure, une rupture ou un affaissement de vos canalisations peut en être la cause. Pour identifier la source des mauvaises odeurs, nous utilisons la détection d'odeur. Si vous le souhaitez, nous pouvons vous fournir un rapport final détaillé après la détection d'odeur.

Lees meer

LEKDETECTIE

Lekkage in of rondom uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor schade zorgen. Indien u last heeft van een lekkage, waterschade of vocht en het nog onduidelijk is waar het precies vandaan komt, kan een lekdetectie u zeker uit de nood helpen. Lekdetectie stelt ons in staat om het lek op te sporen zonder hak- of breekwerk en om onnodige schade aan uw woning te voorkomen. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de lekdetectie. Achteraf kan het rapport u ten goede komen bij verzekeringskwesties of dergelijke.

Lees meer

RIOOLHERSTELLINGEN

Wanneer u te maken heeft met een defect in uw riolering, afvoerbuizen of leidingen kan dat ernstige gevolgen met zich meebrengen. Het is belangrijk om snel in te grijpen. Indien u toe bent aan een reparatie van uw riolering, afvoer of leidingen, kunnen wij uw herstelling doorgaans uitvoeren zonder breek- of graafwerken. Zo wordt uw herstelling steeds snel en zonder bijkomende schade uitgevoerd.

Lees meer

LOODGIETERIJ

IQ Plumbing biedt een breed scala aan diensten aan, zo kunt u ook op ons rekenen voor loodgieterij. Onze loodgieters zijn getraind en ervaren in het oplossen van alle soorten problemen met betrekking tot sanitair, verwarming, waterverwarming, afvoer en meer. Indien u vragen of advies nodig heeft kunt u ook steeds bij ons terecht.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x