Lekdetectie Tienen

lekdetectie Tienen

Lekdetectie in Tienen

Lekkage in of rondom uw huis is niet alleen vervelend, maar het kan ook voor schade zorgen. Indien u last heeft van een lekkage, waterschade of vocht en het nog onduidelijk is waar het precies vandaan komt, kan een lekdetectie u zeker uit de nood helpen. Om ernstige waterschade te voorkomen is het belangrijk om zo snel mogelijk een lekdetectie bedrijf in te schakelen.

Bij IQ Plumbing kunt u altijd rekenen op een professioneel uitgevoerde lekdetectie in Tienen. Wij hebben al jaren ervaring in lekdetectie en zijn up-to-date met de laatste evoluties en technologieën. Indien u dat wenst kunnen wij u een gedetailleerd eindrapport bezorgen na de lekdetectie. Achteraf kan het rapport u ten goede komen bij verzekeringskwesties of dergelijke.

Wat is lekdetectie?

Lekdetectie stelt ons in staat om het lek op te sporen zonder hak- of breekwerk en om onnodige schade aan uw woning te voorkomen. Zo kunnen we de locatie van het lek nauwkeurig in kaart brengen. Dat gebeurt aan de hand van onze gespecialiseerde apparatuur.

Lekkages kunnen op verschillende plaatsen in of rondom uw woning ontstaan. Een daklekkage is een van de meest voorkomende lekkages (lekdetectie dak). Daar kan een lekkage veroorzaakt worden door kapotte en/of scheve dakpannen, scheuren in uw dakbedekking, een hevige regenbui enzovoort. Waterlekkage komt ook vaak voor bij het plafond. Daar kunt u last hebben van vochtplekken, lekkende waterleidingen (lekdetectie waterleiding) of een kapotte afvoerbuis waardoor het water doorheen de muren naar binnenkomt. Verder komen lekkages vaak voor in de badkamer, bij kranen of bij een radiator.

Wat zijn de voornaamste oorzaken van lekkage?

  • Slijtage
  • Schade
  • Verstoppingen
  • Constructiefouten

Lekdetectie prijs

U vindt al onze tarieven terug op deze pagina. Aarzel niet om contact op te nemen indien u verdere vragen hebt.

lekdetectie Tienen

Waarom kiezen voor IQ Plumbing?

  1. 24/7 beschikbaar: Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u uit de nood te helpen.
  2. Betrouwbaar: Wij zorgen ervoor dat uw probleem snel en professioneel opgelost wordt.
  3. Jarenlange ervaring: Al onze vakmannen hebben een jarenlange ervaring met lekdetectie.
  4. Competitieve lekdetectie prijs: Bij IQ Plumbing garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Regio's lekdetectie

Lekdetectie bedrijf IQ Plumbing is actief in heel Vlaanderen. Houd er rekening mee dat wij een ander telefoonnummer hebben per provincie. Op deze pagina vindt u al onze contactgegevens per provincie.

In deze provincie kan u ons contacteren voor lekdetectie in Aarschot, Affligem, Asse, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Bertem, Bever, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Diest, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Geetbets, Glabbeek, Gooik, Grimbergen, Haacht, Halle, Herent, Herne, Hoegaarden, Hoeilaart, Holsbeek, Huldenberg, Kampenhout, Kapelle-op-den-Bos, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Kraainem, Landen, Lennik, Leuven, Liedekerke, Linkebeek, Linter, Londerzeel, Lubbeek, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Oud-Heverlee, Overijse, Pepingen, Roosdaal, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel, Ternat, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zemst en Zoutleeuw.

Reviews van klanten

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Lees hieronder enkele getuigenissen over lekdetectie bedrijf IQ Plumbing in Tienen. U vindt alle reviews hier

Snelle en vriendelijke service, topkerel die ons kwam helpen. Eindelijk terug een deftig werkende toilet. Dikke dikke merci Ilyasse! - Review van Axelle Feuille

Eerlijke en snelle service. Ik heb deze firma opgebeld op een vrijdagavond omstreeks 18u45 en om 19u45 stond er een ploeg aan mijn deur. Op een uurtje tijd een ontstopping gedaan en een camera onderzoek om het probleem op te sporen. Super professioneel, snel, heel proper werk en perfect aan de afgesproken prijs gehouden. Een dikke aanrader! - Review van Sven Van Hoorde

Vriendelijk, snel, correct en voor de afgesproken prijs. De lekdetectie prijs is trouwens beter dan die van de meeste concurrenten. - Review van Frank Maes

Lekdetectie Tienen

Lekdetectie bedrijf nodig in Tienen? Contacteer IQ Plumbing.
Wij zijn 24/24 en 7 dagen op 7 beschikbaar om u uit de nood te helpen.

IQ Plumbing

Maatschappelijke zetel:
Boeierstraat 50A 9000 Gent

Ondernemingsnummer:
BE 0762.447.912

Contactgegevens per provincie

Uw provincie: +32 16 98 01 11
Antwerpen: +32 38 08 12 72
Limburg: +32 11 98 82 12
Oost-Vlaanderen: +32 92 32 05 61
West-Vlaanderen: +32 56 38 01 36

lekdetectie Tienen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar lekdetectie bedrijf in Tienen? Volg ons dan ook op Facebook.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x